Anzac biscuits

Den 25. april er det Anzac-dag i Australia, da er disse kjeksene selvskrevne

Ca 25 stk.

100g (1 kopp) havgregryn

140g (1 kopp) siktet hvetemel

200g (1 kopp) sukker

70g (1 kopp) kokosmasse

125g smør

2ss mørk sirup (lys hvis du ønsker en mildere smak)

1.5ts natron

Bland alle de tørre ingrediensene, utenom natron. Varm smør og sirup og bland inn natron, rør godt. Bland med de tørre ingrediensene.

Lag topper på et bakepapir med en teskje med ca 5cm mellomrom, røren vil flyte utover av seg selv.

Stek på 180 grader i 15-20 minutter til kjeksene er gyldenbrune. Avkjøl på rist. Oppbevares i luft-tett beholder.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: