Endelig sengekant

Da er sengekanten jeg begynte på før minstemann ble født endelig ferdig! Det har «bare» tatt i overkant av 6 mnd…
Sengekanten er sydd i et stykke og er dekorert med motiver som er klippet av gamle barneklær. De er klippet av klær som er blitt for små for minstemann. Litt synd å klippe i stykker barneklær som han har brukt og som vi har mange fine minner knyttet til men jeg fant ut at han fikk mye mer glede av å se dem hver kveld enn at jeg skulle ta å pakke dem ned i en eske. Har ikke tatt med alle motivene her, men i tillegg til Ole Brum er det også en liten blå drage og en hund. De to lommene på øverste rute er lommene på en liten flanellspyjamas. Hadde sett for meg at det hadde vært perfekt å putte sutter i, men siden han ikke kan fordra sutter så får vi finne på noe annet lurt.

    Beklager den dårlige bildekvaliteten her.

I hodeenden er sengekanten fyllt med skumgummi slik at den skal være litt tykkere her. Minstemann er veldig glad i å ligge å stange i hodeenden av sengen så derfor ville jeg lage den litt tykkere her. Resten av sengekanten er fyllt med dobbel, tykk platevatt. Sengekanten er ca 40 cm høy.

Dekorsøm biler

Har lekt meg litt med de ulike dekorsømmene på maskinen min. Her er bilsømmen. Jeg har også sydd seilbåter, hus og kroner. Det tar litt tid men resultatet blir jo morsomt!

Dersom noen vil ha et tips når man skal sy sengekant; sy sengekanten i fire deler og sy den sammen i hjørnene til slutt!!! Jeg skulle gjøre det enkelt å sy den i et stykke, men det viste seg å bli ganske uhåndterlig, både på sybord og spesielt når det skulle strykes.

Fikk beskjed om at en venninne hadde gitt opp bloggen min.. Bedre sent enn aldri!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: